Tuesday, November 10, 2009

De 5 R's voor het oplossen van problemen iPod Shuffle

iPod shuffles, hoewel erg populair zijn altijd gevoelig voor ontmoeting een of het andere probleem een of ander moment. De meeste iPod shuffle problemen kunnen eenvoudig worden opgelost door het herstellen of te resetten naar de fabrieksinstellingen. Dit is een eenvoudige oplossing en de meesten van ons doen het moment dat er iets mis gaat met onze iPod. Opmaak een iPod betekent dat alle gegevens die momenteel op het wordt gewist. Dit gezegd zijnde, moet men soms naar de iPod gegevens te herstellen.

De 5 R's zijn de meest efficiënte manier van het oplossen van bijna elke iPod Shuffle problemen. Zij zijn:

Reset:

1. Als de iPod is aangesloten, uitwerpen uit iTunes.
2. Verwijder de iPod shuffle uit de USB-poort.
3. Zet de schakelaar aan de achterkant van de iPod shuffle in de uit-stand.
4. Wacht een paar seconden.
5. Schuif de schakelaar aan de achterkant aan het spelen in volgorde of de shuffle-stand. De groene streep zal zichtbaar zijn in beide positie.
Plaats de schakelaar in de uit-stand voordat u het naar uw computer.

Opnieuw:

In het geval van de iPod wordt geconfronteerd met een aantal verbindingsproblemen, wijzigt u de USB-poort wordt gebruikt en probeer het.

Restart:

Zorg ervoor dat alle noodzakelijke updates worden geïnstalleerd in de computer en start het programma opnieuw.

Opnieuw te installeren:

Ten eerste moet u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd op uw systeem. Vervolgens sluit de iPod recovery software op de computer en selecteer de "Check for Update" onder het tabblad Samenvatting. De nieuwste versie controleert dan en ziet als een update beschikbaar is voor de iPod en zo ja dan updates het.

Herstellen:

Open de nieuwste versie van iTunes op de computer.
Selecteer de iPod uit de bronlijst en klik op de knop herstellen. U zult het zien van een of meer opties voor het herstellen van de iPod. Selecteer de gewenste set.
De iPod het duurt een tijdje om het proces te voltooien. Eenmaal voltooid, iTunes vraagt u om de iPod een naam.

Terwijl de een of een combinatie van deze zou oplossen bijna alle iPod-problemen, maakt het soms een nieuwe. Stel je voor als na het herstellen van je iPod je je realiseert dat je niet had een backup van de muziek-en andere gegevens over het genomen!

Op zulke momenten moet je wenden tot een iPod recovery software . Deze software kan worden gedownload van het internet en vervolgens gebruikt om met succes iPod verwijderde gegevens.

Stellar Phoenix iPod Recovery is een voorbeeld van een dergelijke software. Het ondersteunt niet alleen nummers, maar ook video's en podcasts. Phoenix iPod recovery herstel ondersteunt MP3, MP4, AVI, JPEG, etc bestandsformaten. Het is speciaal ontworpen zodat ook amateurs gemakkelijk kan het gebruiken om de iPod gegevens te herstellen van elke vorm van iPod (mini, shuffle, nano en classic)
> swap


No comments:

Post a Comment